Maak nu een afspraak

Het project

Zelden was een herbestemmingsproject van een industriële site naar een woon-werkproject zo uniek als dat van Residentie Van Simaey in Gavere, Oost-Vlaanderen. Het opschrift ‘Goed Zuiver Onvervalscht’ op de affiche uit 1929 van Voeders Van Simaey verliest met het nieuwe bouwproject geenszins aan kracht. Integendeel, het opschrift wordt zelfs alle eer aangedaan door de authentieke bouwstijl en het respect voor het verleden. Residentie Van Simaey is een puur en onvervalst bouwproject, waar wonen en werken een extra dimensie krijgen.

Maximaal comfort

Residentie Van Simaey werd ontwikkeld met het oog op het ultieme comfort, waarbij elk aspect van het ontwerp zorgvuldig overwogen is om een luxueuze en ontspannen leefomgeving te creëren. Van de hoogwaardige afwerkingen tot de doordachte indelingen en moderne voorzieningen, elk detail is ontworpen om aan de behoeften en verwachtingen van onze bewoners te voldoen. Ervaar het hoogste niveau van comfort en geniet van een verfijnde levensstijl bij Residentie Van Simaey.
Moderne, ruime wooneenheden
Moderne, ruime
wooneenheden
Moderne, ruime wooneenheden
Veel natuurlijke
lichtinval
Moderne, ruime wooneenheden
Daktuin met bomen en
struikgewas
Moderne, ruime wooneenheden

Finale afwerking volgens de wensen van de bewoners

Moderne, ruime wooneenheden
Aandacht voor privacy
en akoestiek
Moderne, ruime wooneenheden
Ligging aan het station
van Gavere
Moderne, ruime wooneenheden
Ruime terrassen
Moderne, ruime wooneenheden
Voldoende parkeerplaatsen

Bekijk de video voor een rondleiding door het modelappartement.

Interieur van de loft

Authentiek

De authentieke inrichting van Residentie Van Simaey weerspiegelt de rijke geschiedenis van het historische industrieel gebouw waarin het zich bevindt. Elk detail ademt een sfeer van tijdloze elegantie en erfgoed. Met een harmonieuze mix van traditionele charme en moderne luxe, biedt de inrichting een unieke en gedenkwaardige woonsfeer voor haar bewoners. Meer weten over de geschiedenis van de site?

Bijna-
energieneutraal

Residentie Van Simaey streeft naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom werd het bijna-energieneutraal ontworpen. Met geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen is het project gericht op het minimaliseren van energieverbruik en het maximaliseren van efficiëntie. Van hoogwaardige isolatie tot het gebruik van hernieuwbare energiebronnen biedt Residentie Van Simaey een milieubewuste woonomgeving zonder in te leveren op comfort en kwaliteit.
Ligging

De unieke locatie aan het station, de maximale bereikbaarheid en parkeerruimte creëren een zeldzame parel om te wonen en werken in de Vlaamse Ardennen.

Map naar Residentie Van Simaey