Maak nu een afspraak
Huren met aankoopoptie

Huren met aankoopoptie

Met Residentie Van Simaey streven we naar het ultieme comfort voor onze toekomstige bewoners. Ook het financiële. Daarom bieden we naast de traditionele opties om te kopen en te huren ook een derde optie: huren met aankoopoptie. Zo krijgt u de kans om uw droomwoning aan te kopen wanneer u daar klaar voor bent.

Waarom huren met aankoopoptie?

Een lening krijgen bij de bank is niet meer zo eenvoudig als vroeger. Banken eisen vandaag een aanzienlijke eigen inbreng en niet iedereen heeft die zomaar ter beschikking. Daarom bieden we voor een beperkt aantal appartementen ook een formule aan. Zo krijgen ook jonge gezinnen of alleenstaanden de kans om hun droomwoning op termijn aan te schaffen.

We gaan van meet af aan voor een hechte community, voor sociale cohesie. We willen dat Residentie Van Simaey meteen leeft.

Waarom huren met aankoopoptie?
Wat is huren met aankoopoptie?

Wat is het?

Huren met aankoopoptie is een financiële regeling waarbij u een woning huurt om op latere datum te beslissen of u ze al dan niet koopt. Er wordt met andere woorden geen koopovereenkomst, maar een huurovereenkomst gesloten. Indien u na een bepaalde periode beslist de woning te kopen en gebruik te maken van uw aankoopoptie, wordt de aankoopsom van de woning verminderd met de betaalde huurgelden. Zo kunnen de kopers meteen voldoen aan de eisen voor eigen inbreng bij banken.

Ontdek onze simulatie

Benieuwd hoe zo’n situatie waarbij u huurt met aankoopoptie eruitziet? We hebben een handige simulatie samengesteld op basis van een voorbeeldprijs. Zo krijgt u een representatief idee van uw persoonlijke scenario.

Meer weten?

Heeft u een vraag over of bent u geïnteresseerd in huren met aankoopoptie? Aarzel niet om contact op te nemen.

Meld u aan voor huren met aankoopoptie

Is huren met aankoopoptie een interessante optie voor uw persoonlijke situatie? Meld u nu aan door dit formulier in te vullen. Onze makelaar neemt zo snel mogelijk contact met u op om te bekijken wat uw mogelijkheden zijn. Uit alle geïnteresseerden worden 6 huurders weerhouden na een selectieprocedure.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ligging

De unieke locatie aan het station, de maximale bereikbaarheid en parkeerruimte creëren een zeldzame parel om te wonen en werken in de Vlaamse Ardennen.

Map naar Residentie Van Simaey